Under the Kite Publishing
 

OM FÖRLAGET  

Intentionen med Under the Kite Publishing är att skapa ett alternativ till såväl traditionella  förlag som hybridförlag. Jag vill gå utanför boxen och skapa kreativa lösningar på både arbetssätt och avtal, och även hur länge en bok är aktuell. På detta sätt tror jag att fler härliga böcker kommer nå sina läsare. Ordet Kite är ett starkt värdeladdat ord för mig, Kris Kite Stenmark, förläggare och redaktör, och står för: Frihet att flyga, skydd, trygghet och vägledning. Värdeorden tar hon med sig in i förlaget, där hon hjälper författare att flyga högt så att de når sina drömmar och mål, samtidigt som de är trygga under förlagets vingar.


VÅRT TEAM

Under the Kite Publishing leds av Kris Kite Stenmark, förläggare och redaktör. Medarbetare är Synöve Borlaug Dufva och Sarah Vegna. Tre härliga förlagshundar finns även på kontoret, dokumentförstöraren Rex, rastvakten Dante och glädjespridaren Dobby.


MANUS

Om du vill skicka in manus till oss, läs här!
Skriv med högst två meningar vad berättelsen handlar om. Skicka med ett synopsis och det första kapitlet, så tar vi det därifrån.
Om det är en bilderbok, kan du skicka hela manuset.
Just nu är det högt tryck. Räkna med att det tar lång tid innan du får svar!.

Är du illustratör får du gärna maila in din portfolio eller en länk till den.


KONTAKT

Vill du nå någon av oss, maila till: info@underthekite.se.
Ringa går också bra, du når Kris på 0708-448769.

Under the Kite Publishing
Torsgatan 31
113 21 Stockholm